Radiotoimintaan pureutuvan sivustomme etusivu

Tervetuloa radiotoimintaan pureutuvan sivustomme etusivulle! Kerromme tässä artikkelissa, miksi amatöörinen radiotoiminta on oivallinen harrastus hyvin monenlaisille harrastajille, ja miten radiotoimintaa tuetaan Suomessa. Annamme vinkkejä myös muista hieman epätavallisista harrastuksista, joiden joukosta saatat löytää itsellesi uuden lempiharrastuksen, etenkin, jos olet jo ehtinyt kyllästyä perinteisiin harrastusvaihtoehtoihin. Kerromme myös, kuinka maamme tärkeä radio- ja televisiovaikuttaja, Yle, on saanut alkunsa ja kuinka se on vaikuttanut maamme radiotoimintaan. Löydät tältä etusivulta myös tietoa siitä, mitkä ovat sivustomme päätavoitteet ja mitä toivomme sinulta lukijana. Vielä kerran tervetuloa nauttimaan radiotoimintaa käsittelevistä artikkeleistamme ja oppimaan uutta tästä mielenkiintoisesta ja monipuolisesta aiheesta, josta riittäisi kirjoittettavaa useammankin sivuston verran!

Vinkkejä mielekkäisiin harrastuksiin

Eräs sivustomme päätarkoituksista on jakaa vinkkejä mielekkäisiin harrastuksiin. Radioamatööritoiminta on eräs tällainen harrastus, joka on vieläpä yllättävän monipuolinen. Kerromme myös, kuinka alan liitto tukee tällaista harrastuneisuutta ja kuinka harrastuksen kautta on mahdollista osallistua jopa Vapepan toimintaan ja tehdä harrastuksesta näin entistäkin mielekkäämmän ja hyödyllisemmän.

Mielenkiintoista tietoa Yleisradion synnystä

Yleisradio on vaikuttanut ja vaikuttaa suuresti maamme radio- ja tv-toimintaan. Nykyisin se toimii myös verkossa tarjoten mielenkiintoista ja tärkeää tietoa kansalaisille. Sivustomme tarjoaa mielenkiintoista tietoa Yleisradion synnystä ja sen alkuvaiheen toiminnasta. Ellet vielä tiedä, kuinka Yle syntyi, kannattaa tutustua aihetta käsitteleviin artikkeleihimme ja ottaa selvää! Ylen taival on nimittäin ollut mielenkiintoinen ja se on sisältänyt monenlaisia vaiheita.

Radiotoimintaan pureutuvan sivustomme tavoitteet

Radiotoimintaan pureutuvan sivustomme tavoitteena on ensinnäkin lisätä tietoutta radiotoiminnasta ja sen tarjoamista harrastusmahdollisuuksista, joista kaikki eivät välttämättä ole tietoisia. Parhaimmillaan amatööritason radiotoiminta on upea harrastus, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia kehittää itseään ja omaa osaamistaan.

Tiedon tarjoamisen lisäksi sivustomme tavoitteena on tarjota viihteellisiä tekstejä, joiden parissa radiotoiminnasta kiinnostuneet lukijat viihtyvät ja kokevat ahaa-elämyksiä. Toivomme, että lukijamme jakavat sivustomme kautta saamiaan ahaa-elämyksiä myös muille lukijoille ja että sivustomme voisi toimia alan keskustelufoorumina, joka kokoaisi virtuaalisesti yhteen alasta kiinnostuneet lukijat, alan harrastajat ja konkarit. Näin tieto voi lisääntyä entisestään ja myös mahdollisuus omakohtaisten kokemusten ja elämysten jakamiseen lisääntyy ekspotentiaalisesti.